• Pål Nes

Vårt nye studio

Etter mye flytting starter vårt nye studio å ta form. I tilknytting til radioen har vi overnattingsmuligheter for 6-7 personer. Vi har vært velsignet med flere besøk og alle venner av radioen er hjertelig velkommen til å bli bedre kjent med oss og radioen.

Hver kveld kl 21.00 sender vi kveldsbønn på YouTube, Facebook og Vimeo. Hver onsdag vil vi ha en spesiell andakt skrevet for radioen i "Kveldsbønnen". Lunden Kloster har også gitt oss tillatelse til å spille inn rosenkransen fra deres bok "Rosenkransens mysterier"


I morgen, lørdag, vil vi gjøre opptak av diakon Svein som lar oss bli bedre kjent med Hans Nielsen Hauge som vil bli sendt i opptak både på Rita TV, St Rita Radio og som podkast. I løpet av året vil vi ha flere retretter her som vil bli filmet. Dette gleder vi oss veldig til.

Vi jobber med et større prosjekt knyttet til innspilling av hele "Lov Herren". Dette er et prosjekt som sakte starter i år og vi håper å være i mål i løpet av to år.


St Rita TV kommer med flere produksjoner gjennom året. Vi har fått en veldig flink frivillig til å hjelpe oss med redigering og produksjon av video. Vi håper å kunne samle inn penger til å kjøpe en pc til han, slik at vi kan videreutvikle videodelen av St Rita.


Bildene under viser blant annet Maria statuen vår, som er laget i Tyskland på starten av 1800-tallet. Maria står på en pidestall fra 1600-tallet.


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.

Hellige erkeengel Mikael, kjøpt i St Eystein bokhandel og gitt i gave til oss av en god venn av radioen.

1 kommentar

Siste innlegg

Se alle