• Pål Nes

St Rita Radio mai

Oppdatert: 30. apr. 2021

Kompendium til Den katolske kirkes katekisme

Bli med p. Erik Andreas, kapellan i St Paul menighet, å lese kompendiet til den katolske kirkens katekisme. Det er en bok som bygger på spørsmål og svar knyttet til katekismen. Hver fredag sender vi en ny del på radio som også blir tilgjengelig på podkast


Den katolske kirkens katekisme på et år

Ingunn Hellevik leser den katolske kirkens katekisme på ett år. Hver dag vil vi få korte snutter fra en av kirkens viktigste bøker. Serien starter 1.mai og vil avsluttes 30.april 2022. Serien vil bli sendt på St Rita Radio hver dag og bli tilgjengelig i egen podkast.


Maria andakt gjennom mai

Søstrene i Karmel har utarbeidet en egen 30 dagers Maria andakt som vi ber fra 1.mai. Andakten vil bli sendt på St Rita Radio, samt bli tilgjengelig på podkast.


Karmels hage spesial med kardinal Anders Arborelius

Over flere episoder samtaler Anne Samuelsen med kardinal Anders Arborelius. Vi får et nært intervju med fokus på den Hellige Ånd. Sendes både på radio og podkast.


Pinseretrett med søstrene på Lunden

Pinsehelgen inviterer søstrene på Lunden oss til digital retrett. Det vil bli to foredrag etterfulgt av 1. vesper (lørdag) og 2. vesper (søndag).


Pinsen med p. Reidar

P. Reidar følger opp serien fra påsken og forklarer oss hva Jesus gjorde i pinsen og hvorfor vi feirer pinse.


Ulf Ekman på St Rita Radio

St Rita Radio har inngått et samarbeid med Ulf Ekman om bruk av hans materiale. I første omgang sender vi en katekeseserie om hans vei til den katolske Kirken.


Fatima

Intervju med p. Héctor Ramírez om Vår Frue av Fatima og troen i Europa. Sendes både på radio, podkast og St Rita TV


SEGL

St Rita Radio sender to dager I uken lesninger av artikler fra det katolske tidsskriftet Segl på radio og som podkast. SEGL er en fantastisk fordypning i troen skrevet av noen av Norges fremste skribenter.


Tidebønner

Daglig laudes og vesper bedt av flere personer rundt om i Norge


Rosenkrans

Daglig rosenkrans kl 12.00 på St Rita Radio og St Rita TV


Messe

Messe hver dag på St Rita Radio og St Rita TV


Dette og mye mer på www.StRitaRadio.no i mai!


St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Vi er veldig takknemlige for alle som støtter radioen økonomisk. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle