• Pål Nes

Månedsbrev fra St Rita Radio

Kjære venner av St Rita Radio Fastetiden går mot slutten og vi nærmer oss nå den stille uke. Det har vært en veldig spesiell fastetid for oss i St Rita Radio. Litt fra fastetiden på St Rita Radio P. Arne Marco har laget en programserie knyttet til fastetiden, den kan du se her. Fasteretrett med biskop Erik fra St Sunniva menighet i Molde er tilgjengelig her. Lectio Divina med p. Joël Regnard OCSO kan du høre her.

3.lørdag holdt biskop Erik en viktig preken som du kan høre her.

Den 25.mars vigslet pave Frans Russland og Ukraina til Jomfru Marias Uplettede hjerte, noe vi i St Rita Radio fulgte tett. Det ble en veldig spesiell periode for oss, der vi fikk være med å bidra til det katolske nyhetsbilde internasjonalt. Her er et lite utvalg av artikkelene: Which novena to pray for Ukraine? Here are some really good ones

‘I Believe I’m Holding Mary’s Hand,’ Says Catholic Journalist Chronicling War in Kyiv Særlig denne artikkelen var det spesielt å delta i Is the viral video of the Blessed Sacrament traveling through Kyiv fact or fiction?

Fastetiden avsluttes med en internasjonal korsvei som St Rita Radio har bidratt til, den ble sendt på TV i 140 land. Erika leder den 2. stasjonen.

Påsketiden P. Arne Marco har laget en egen påskeserie for St Rita Radio som starter palmesøndag. Serien er blitt spilt inn på tysk og spansk i tillegg til norsk. Det er veldig artig for oss at den tyske serien vil bli sendt på TV iTyskland og at den spanske serien vil bli sendt på en av verdens største plattformer for spansktalende katolikker. Serien følger du på våre nettsider fra palmesøndag av.

Vi vil med dette ønske alle en velsignet stille uke og god påske når den tid kommer!

St Rita Radio blir drevet som et frivillig prosjekt. Om du ønsker å støtte St Rita Radio økonomisk kan det gjøres på Vipps 650212 eller kontonummer 3905.10.86949.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle