• Pål Nes

Ærverdige Fulton Sheen og Mother Angelica på St Rita Radio

Det er med stor glede St Rita Radio kan melde at to av de største radiopersonlighetene nå kommer til St Rita Radio. I samarbeid med EWTN sender vi katekese med ærverdige Fulton Sheen og Mother Angelica på St Rita Radio hver kveld mandag til fredag kl 21.30. Hver søndag kl 21.30 sender programmet Vaticano. Programmene blir kun sendt på radioen som du finner på www.StRitaRadio.no.

Ærverdig Fulton Sheen er en amerikansk erkebiskop som introduserte radiokatekese i USA og ble den første store radiopredikanten på 50-tallet. Med en fantastisk formidlingsevne er katekesene tidløse og er like aktuelle i dag som dagen de ble sendt. Han er blitt erklært ærverdig, som er et steg på veien til status som hellig i den katolske kirken.


Mother Angelica er en nonne som med 5 $ og ingen kunnskap om radio startet det som i dag er verdens største katolske medienettverk EWTN. Vi vil sende programserien Mother Angelica Live som står igjen som kanskje det viktigste programmet Mother Angelica gjorde.


Vaticano gir deg siste nytt fra Vatikanet med analyser og kommentarer fra pavens siste audienser og intervjuer samt mye mer.


De tre programmene er på engelsk og vil derfor bli sendt etter kl 21.00. Vi håper samarbeidet med EWTN vil være til glede for mange av våre lyttere.


Ærverdig erkebiskop Fulton Sheen, Be for oss!


Foto: EWTN


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle